2. sz. választókörzet: Jess Kinga

IMG_1826_2Vácon élek születésemtől kezdve. Szüleim a DCM építésekor jöttek Vácra. Egy testvérem van. Édesapám a DCM-ből ment nyugdíjba, ahol gazdasági vezetőként dolgozott. Anyukámat a járási hivatalból, majd a váci tanácsházáról sokan ismerték és szerették.

Vállalkozó vagyok 23 éves korom óta, a Lyra könyvesház tulajdonosa. A társaság több elismerést kapott. Szakmai elismerések a Hermész-díj és két alkalommal A Vidék Legjobb Könyvesboltja. Városi dicséret a Hattyú-díj.

Több civil szervezet vezetőségi tagja vagyok. 1992 óta a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány titkára, a váci Rotary Klub alapító tagja és a Dunakanyar Vásárlói Klub vezetőségében is tevékenykedem.

 Nem szeretem a harcot, mert a végén valaki legyőzött lesz. A világ nem fekete és fehér, nem csak az egyik félnek lehet igaza. A színes szőttes inkább tetszik.

Sok-sok dolog nem pénz kérdése. Odafigyelés és szív kell hozzá, és az eredmény látványos lesz.

 A 2-es választókörzet Vác közepe, szíve és központja. Mi vagyunk a kirakat a turisták előtt. Mint kereskedő jól tudom, hogy az üzlet életében a kirakat meghatározó szereppel bír. Az első benyomást adja. Ha az utcák szemetesek, az utak kátyúsak, bezárt üzletek sorát látni, a virágágyások hiányosak és elhanyagoltak, azt mutatja mindez, hogy nem jól mennek a dolgok a városban.

 

Nagyon szeretem Vácot, ezért örömmel járulok hozzá, hogy a városban jól érezzék magukat a lakosok, szívesen jöjjenek vendégek és jó példa lehessen más települések előtt.

Fontosnak tartom, hogy a képviselők valóban képviseljék a lakosok véleményét és igényeit. Ne az emberek feje fölött szülessenek a döntések! Ne csak a választási kampányban jusson eszébe a politikusnak a választópolgár!

A helyes irány kijelölésének lényeges feltétele, hogy jó szakemberek legyenek az önkormányzatban és a hivatalban.

A tisztességet és a szorgalmat tartottam útmutatónak eddigi életemben. Ezt fogom követni ezután is.

 

Kövess minket
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
AZ OLDAL ALAPÍTÓJA
EGYESÜLET ADATAI

Rövid név: SZAVAD Egyesület
Teljes név: Szóval-tettel A Városért A Demokráciáért

E-mail: szavad@szavad.hu
Nyilvántartási szám: 13-02-0006631

2019. augusztus
h k s c p s v
« Júl    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031