Polgármester-jelöltünk


IMG_1866_2Matkovich Ilona vagyok, Vácott születtem, azóta is itt élek. Nagy megtiszteltetés számomra egyesületi jelölttársaim támogatása abban, hogy elindulhassak a SZAVAD Egyesület polgármester-jelöltjeként, valamint a 4. sz. választókörzet képviselőjelöltjeként. Családomban és környezetemben mindig a harmóniát és a békességet kerestem, ezt kívánom megvalósítani tágabb közösségemben, Vácott is. Mit szeretnék képviselni? A tisztaságot a városi gazdálkodásban és az utcákon, a helyi vállalkozók helyzetbehozását, a kulturális- és egyházi turizmus fejlesztését, az idősek segítését, a gyerekeink holnaputánját.

Nagyapám mindig azt mondta: „csak az számít, amit teszel”. Ezt tartottam útmutatónak eddigi életemben, és ezt fogom követni ezután is. A 4. számú választókörzetben személyes találkozások után szeretném véglegesíteni képviselői programomat, amelynek része a körzet kiskereskedelmének felpezsdítése, az utak és zöld területek folyamatos karbantartása és szépítése, a parkőr szolgálat bevezetése, utcanapok szervezése.

A Külkereskedelmi Főiskola (ma Budapesti Gazdasági Főiskola) elvégzése után fordítóként, majd külkereskedelmi üzletkötőként kezdtem dolgozni, később nyelviskolát alapítottam Vácott. Négy gyermekem született, közülük kettő még egyetemista, ill. főiskolás. 43 éves koromban újságíró képesítést szereztem, azóta dolgozom újságíróként és íróként.

Szabadidőm nagy részét a családommal, barátaimmal, valamint a SZAVAD Egyesület városszépítő tevékenységének szervezésével töltöm. Régóta énekelek a Váci Harmónia Kórusban, amellyel közösen a koncertek mellett zenés felolvasó esteket is tartunk. Három nyelvvizsgám van: német, angol, orosz. Három könyvem jelent meg. Díjaim közül a legbüszkébb a magyarországi EU Újságíró díjra és a régiós Prima Primissima különdíjra vagyok, amelyet a váci irodalmi életben kifejtett tevékenységemért kaptam.

Nem voltam és nem leszek semmilyen pártnak a tagja. Civil vagyok. Amikor elvállaltam a jelölést, elhatároztam, igyekszem eredményesen képviselni mindazokat a váciakat, akik közül egy vagyok csupán, és a képviselő testületben arról beszélni, ami mindnyájunknak fontos.

Kövess minket
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
AZ OLDAL ALAPÍTÓJA
EGYESÜLET ADATAI

Rövid név: SZAVAD Egyesület
Teljes név: Szóval-tettel A Városért A Demokráciáért

E-mail: szavad@szavad.hu
Nyilvántartási szám: 13-02-0006631

2019. augusztus
h k s c p s v
« Júl    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031